Acest apartament este exemplul perfect de interior clasic amenajat cu bun-gust si in care exista coerenta stilistica si cromatica.

Interiorul inglobeaza un design elaborat, culori mature, mobilier elegant si multe obiecte de colectie valoroase. Elementele care compun decorul sunt atat de factura clasica, traditionala, cat si moderne: canapea, masa de dining si scaune din lemn in stil clasic, tablouri moderne, abajururi contemporane si obiecte decorative romantice.

Finisajele mai speciale au un aport estetic remarcabil. Tavanul este realizat in stil greco-roman, iar lambriurile prezinta modele elaborate . Aspectul clasic al interiorului este dat deopotriva de finisajul peretilor, modelul tavanului si forma arcuita a ferestrelor, la care contribuie culorile conservatoare – maro, bej, mov pruna, gri.

Candelabrele impunatoare accentueaza nota clasica a amenajarii si contribuie la crearea unei ambiante sofisticate, dar care nu aluneca in opulenta vulgara.

In mod surprinzator, bucataria a fost amenajata in stil modern, doar finisajele fiind de natura clasica. Aerul modern al amenajarii este completat si de aparatele electrocasnice ultramoderne. Cu toate acestea, bucataria nu face nota discordanta, fiind „unita” de celelalte incaperi prin cromatica.

Prin designul complex, care imbina perfect elemente traditionale, contemporane si moderne pe un fundal clasic, acest apartament  este de-a dreptul cuceritor.